Alternative distancer

 

Esbejrg City Half er for alle! Derfor tilbyder vi i år tre forskellige muligheder for at deltage, hvis du ikke ønsker at løbe distancen på et halvmaraton:

 

City Walkers (21,1km)

Run With Me (9km)

Running Trio (2-3 pers.)

 

City Walkers

Til alle der foretrækker gå sko i stedet for løbesko, er der i år mulighed for at gå distancen. Her er ruten den samme som halvmaraton, men man kan gå alle 21,1km og nyde Esbjerg i det ønskede tempo.

 

Tidtagning

Starttidspunktet er kl. 10.00, så man har en times forspring til starten på de resterende distancer, der starter kl. 11.00. Den sidste Walker skal være i mål kl. 15.00.

Din tid bliver registreret på lige fod med en halvmaratonløber.

 

Du får:

-          En unik oplevelse igennem Esbjergs smukke gader og natur

-          Registreret halvmaratontid

-          Forplejning i målområdet

-          En flot Esbjerg City Half medalje

 

Max deltagere: 100 personer

 

Run With Me

Har du en makker, der skal løbe halvmaraton, men der er du ikke lige endnu, så har du her muligheden for at give god opbakning de sidste 9km på ruten. Du kan træde til med frisk energi og I kan sammen nyde følelsen af at ramme målstregen.

 

Tidtagning:

Din tid følger din makkers, det vil sige, at der ikke er en chip koblet til dit startnummer. Følges du derfor ikke med din makker, får du ikke en tid registreret.

Starten går, når du bliver samlet op af din makker fra halvmaratondistancen.

 

Du får:

-          En unik oplevelse igennem Esbjergs smukke gader og natur

-          Forplejning i målområdet

-          En flot Esbjerg City Half medalje

 

Ingen løbemakker?

Har du ikke en makker, der skal deltage på halvmaratondistancen, så frygt ikke. Starttidspunktet for Run With Me løber uden en makker er kl. 12.00 fra zonen. Der vil være en speaker til at sende jer afsted, der løber uden en løbemakker.

 

Regler for deltagelse som løbemakker:

Hvis man, som halvmaratondeltager, løber i tiden under 1:10:00 for herre og 1:20:00 for kvinder, må man IKKE benytte sig af en Run With Me. Misligholdelse af dette vil føre til en diskvalifikation af halvmaratondeltageren.

 

Max deltagere: 200 personer

 

Running Trio

Denne distance giver dig muligheden for at løbe et halvmaraton som et hold på 2-3 personer.

 

Hvordan fungerer det?

Løber #1 starter i startområdet sammen med halvmaratonløberne og løber ca. 7,7km frem imod første skiftestation. Her står løber #2 klar til at overtage chippen, der fungerer som en depeche og løber de næste 7,3km. Løber #3 står klar ved den sidste skiftestation, tager chippen og løber den sidste strækning på ca. 6,1km.

Ruten er dermed den samme som de resterende distancer, men I kan være flere om at løbe den. Skiftestederne er nær hinanden, så det vil være muligt for løber #1 at nå over til den sidste skiftestation for at løbe det resterende, hvis man ønsker at være 2 personer.

Man er også velkommen til at hoppe på ruten igen som løber #1 og/eller #2 for at løbe samlet i mål med løber #3. Dette punkt vil være opmærket på rutekortet.

 

Tidtagning:

I vil få en samlet tid, så det er vigtigt at holde fast i chippen, da det er den, der skal overrækkes imellem jer og registrere jeres tid i start og mål.

Starten går kl. 11.00 fra startområdet.

 

Du får:

-          En unik oplevelse igennem Esbjergs smukke gader og natur

-          Forplejning i målområdet

-          En flot Esbjerg City Half medalje hver

 

Max deltagere: 150 personer