Distancer

 

Esbejrg City Half er for alle! Derfor tilbyder vi i år tre forskellige muligheder for at deltage, hvis du ikke ønsker at løbe distancen på et halvmaraton:

 

Halvmaraton
City Walkers
Run With Me - 9km 
Running Trio


City Walkers:
Til alle der foretrækker gå sko i stedet for løbesko. Her er ruten den samme, men man kan gå hele distancen og nyde Esbjerg fra det ønskede tempo. her er starttidspunktet kl. 10.00, så man har en times forspring til starten på de resterende distancer, der starter kl. 11.00.

Run With Me: 
Har du en ven, der skal løbe halvmarathon, som godt kunne bruge lidt opbakning de sidste 9km på ruten? Så er Run With Me distancen for dig. 

Running Trio:
Denne distance giver dig muligheden for at løbe et halvmarathon som et hold på 2-3 personer. Her starter løber #1 i startområdet, løber ca. 7,7km frem imod skiftestationen, hvor løber #2 tager over og løber de næste 7,3km. Ved sidste skiftested tager løber #3 over og tager den sidste strækning på ca. 6,1km. Ruten er dermed den samme, men I kan være flere om at løbe den. Skiftestederne er nær hinanden, så det vil være muligt for løber #1 at nå over til skiftestedet for at løbe det resterende, hvis man ønsker at være 2 personer.