Musikhuset Esbjerg: EXPO 2024

 

MUSIKHUSET

Vi er begejstrede for at kunne meddele, at Musikhuset Esbjerg er vært for årets EXPO for Esbjerg City Half 2024 - stedet, hvor du får alle de nødvendige informationer, kan afhente dit startnummer og din officielle løbe t-shirt og meget mere.

Esbjerg City Half 2024 løber af stablen den 6. oktober, og startområderne og EXPO'en åbner allerede kl. 08:30, så du har god tid til at forberede dig, inden løbet begynder kl. 10:00 og kl. 11:00. 

 

Hvad kan jeg finde i årets EXPO?
 • Udlevering af startnummer samt din officielle ECH 24 t-shirt
 • Bagageopbevaring
 • Information
 • Craft Sportswear og Moving Feet
 • Loungeområde
 • Musikhuset Esbjerg Café
 • Toiletter 

Dit første stop bliver afhentning af dit startnummer og den officielle løbe t-shirt for Esbjerg City Half 2024. Vi tilbyder opbevaring af dine ejendele, så du kan fokusere på løbet uden bekymringer. Vores store loungeområde er perfekt til at slappe af før og efter løbet, hvor du kan finde ro og hvile blandt andre løbere. Har du støtte med hjemmefra, kan de også slå sig ned og og nyde en forfriskning indendørs. Musikhusets café holder åbent hele dagen og tilbyder et bredt udvalg af lækre forfriskninger, så du kan holde energien oppe. Sidst, men ikke mindst er Craft og Moving Feet klar med ekstraordinære tilbud og vejledning til din optimale løbeoplevelse.

 

Esbjerg City Half t-shirt 

Årets t-shirt er en lækker Craft løbe t-shirt med Esbjerg City Half logo. T-shirten er lavet af et blødt, let og hurtigtørrende materiale, der giver effektiv fugttransport og god komfort. Under din tilmelding har du angivet, om du vil have årets t-shirt og hvilken størrelse. T-shirten afhentes ved nummerudlevering, og hvis den ikke passer, kan du altid gå forbi Moving Feet for at se, om du kan bytte den til anden anden størrelse. 

 

Fik du ikke tilkøbt en t-shirt ved tilmelding eller fik bestilt den forkerte størrelse, kan du ændre dette frem til d. 22 september 2024.

Se hvordan du gør nedenfor:

 1. Log ind med din profil på www.sportstiming.dk

 2. Vælg "Min profil og ordrer" i menuen

 3. Tryk på "Billetter"

 4. Tryk "Ændringer" og "Skift størrelse/udstyr"

 5. Herefter har du ændrer størrelsen på din T-shirt.

Det er ikke muligt at ændre T-shirt størrelse efter 22. september, men der vil være byttemulighed ved Moving Feet standen i Musikhuset - i ubrugt tilstand og så længe lager haves.


CRAFT Sportswear & Moving Feet

Vores hovedsponsor Craft Sportswear DK og Moving Feet giver vi dig muligheden for at få en professionel løbsanalyse og ekspertrådgivning. Få en detaljeret analyse af din løbestil, optimere din præstation, og modtag professionel vejledning til valg af løbetøj og løbesko. Med sko skabt lige efter dine behov, er du optimalt klædt på til din løbetur, uanset om du er løber eller ønsker at starte med løb.

 

Årets EXPO i Musikhuset Esbjerg er meget mere end bare en praktisk forberedelse til Esbjerg City Half. Det er en mulighed for at møde andre løbere, få værdifulde tips fra eksperter, og nyde en dag fyldt med spænding og fællesskab. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en fantastisk dag! Kom og vær en del af årets store løbebegivenhed i Esbjerg. Vi glæder os til at se dig!